OVER ONS

Wij zijn Joyce van de Borne en Wouter van der Schans. We vertellen hier de gedachte en achtergrond van Roer, huisje aan de Maas. Een droom die we aan het verwezenlijken zijn en we zijn nog lang niet uitgedroomd. 


Na 30 jaar wonen in een oud herenhuis in het centrum van Eindhoven hebben we de ommezwaai gemaakt naar het het buitenleven. Verliefd geworden op deze streek, wat wel eens het Toscane van Brabant wordt genoemd, door onze fietstochten langs de grote rivieren en bezoekjes aan Den Bosch. Toen we opeens zagen dat deze locatie te koop werd aangeboden twijfelden we geen moment, dit was onze droom, vrij in de natuur buiten wonen, ook nog aan de rivier en vlak bij Den Bosch. Met ons drukke werk als ZZP-ers in de zorg en creatieve sector was dit een perfecte basis.

We kregen het idee om een bijzonder vakantieverblijf te maken om andere mensen ook te laten meegenieten van deze prachtige omgeving en zijn enthousiast met de renovatie en verbouwing begonnen van Roer, het aparte bijzonder sfeervolle huisje dat in de tuin staat onder de imposante notenboom. Ons ideaal is een huisje voorzien van alle gemakken, waar mensen ongestoord kunnen genieten van hun verblijf, zich ontspannen en tot rust komen. We proberen zo een ieder het ultieme vakantiegevoel te laten beleven in ons unieke en speciale huisje aan de Maas. Genieten van het leven dat goed is op het Brabantse land.